Masin Mulut Mak! – Wanita Ini Kongsi Kisah Romantis Bertemu Jodoh Dengan Pensyarah Sendiri

Share on Google Plus




Siapa sangka gurauan seorang ibu kepada anaknya bertemu jodoh dengan pensyarah apabila menyambung pengajian di universiti satu hari nanti jadi kenyataan! Itu yang berlaku kepada wanita ini apabila selamat diijabkabulkan dengan seorang lelaki yang juga pensyarahnya sendiri beberapa hari lalu.

Jom baca coretan dia, kelakar pun ada sebab lepas ini dah tak boleh panggil ‘sir’ lagi.


Lepas ni panggil abang


Jan 2016 ‘Weh ko kos apa?’‘As20 psikologi sukan. Sy kan mentee Sir.. Nama saya Nur shazana.
April 2016‘Sebenarnya aku suka kat ko masa kt tempat urusetia tu. Cakap banyak’
Jun 2016‘Makcik, sy nak Ana tahun depan boleh tak?’‘Boleh.
21.1.2017Tunang
21.7.2017Nikah
Alhamdulillah.. Masih lagi tak percaya dah jadi isteri Sir.. Rasa macam baru sangat Sir tegur saya.. ?? tahun lepas sir selalu cakap ‘Aku takleh suka ko, ko student aku lecturer’
Sekarang ni apa sir. Dah jadi suami isteri pun. Hahaha. Betul lah orang cakap UPSI tu
UniversitiPertemuanSuamiIsteri

Kata-kata itu doa


Tahniah daripada kami! Moga berbahagia hingga ke anak cucu! Korang yang masih belajar lagi itu mungkin boleh intai-intai sikit pensyarah muda yang single, jangan cari suami orang pulak!

Sumber : Annashazana


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment