Suami Kalau Nak Panjang Umur, Peluk Isteri 2 Minit

Share on Google Plus



Khas untuk lelaki dan para suami di luar sana. Ini ada tips berguna untuk anda kalau nak tahu rahsia panjang umur.

Caranya mudah saja. Ambil masa 2 minit dan perluklah isteri anda. Pelukan itu sekaligus meredakan tekanan.

Kajian menunjukkan pelukan akan mengeluarkan hormon gembira. Bila isteri anda gembira, anda pun bahagia.

4 Cara untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri.




1. Ungkapkan sayang pada isteri

Bukan kena keluar duit pun nak kata ‘I Love You’ atau ‘Abg sayang Yang’. Mesti berbunga-bunga hati isteri anda dan anda akan dapat layanan ‘first class’.


2. Bagi ayat-ayat romantik

Takkan la masa bercinta je boleh bagi ayat romantik. Masa kahwin la kena lebih romantik.


3. Pujuk Memujuk

Kadang-kadang lelaki tak sedar kata-katanya menyakitkan hati isteri. Walaupun isteri tak cakap, tapi tak salah minta maaf dan berikan pujukan manja.


4. Jangan malu nak peluk Cium

Walaupun usia perkahwinan dah menjangkau 30 tahun, jangan malu nak peluk isteri. Sebabnya orang perempuan ni, makin berusia makin sensitif. Tak perlu lama, ambil masa untuk peluk seminit dua pun dah cukup.





Sumber: Karangkraf


Share on Google Plus

About Editor

Merupakan blogger muda sejak tahun 2008. Ini merupakan blog ketiga selepas blog asal. Pernah menulis di akhbar seperti Utusan, Berita Harian, Kosmo, Harian Metro & Mstar Online sekitar 2010 - 2012. Kini masih menulis...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment